Tomaž Bevčič

Tomaž Bevčič je vrhunski kuhar, ki skupaj z Jankom Franetičem že dve leti uspešno vodi portoroško restavracijo Rizibizi. Tomaž je znan po svojem inovativnem pristopu do kuhanja, pri izboru sestavin za svoje kreacije pa daje velik poudarek sezonskim in lokalnim živilom. Pri ustvarjanju kulinaričnih umetnin zanj ni meja.

Odlična protistresna jed: Hobotnica z avokadom in rukolo
Odlična protistresna jed: Hobotnica z avokadom in rukolo

19. 07. 2016 | Tomaž Bevčič

Hobotnica z avokadom in rukolo je prava gurmanska poslastica, ki bo zadovoljila še tako zahtevne okušalne brbončice, poleg tega pa boste z njo poskrbeli še za svoje boljše počutje.

Ko ste potrti: Strjenka iz kozjega jogurta
Ko ste potrti: Strjenka iz kozjega jogurta

10. 07. 2016 | Tomaž Bevčič

Tokrat pa se bomo malce posladkali. Pripravili smo vam okusno strjenko iz kozjega jogurta, s katero boste zagotovo razvajali svoje okušalne brbončice, hkrati pa poskrbeli tudi za bolje razpoloženje.

Za bistre glave: File piranskega brancina »alla livornese«
Za bistre glave: File piranskega brancina »alla livornese«

20. 05. 2016 | Tomaž Bevčič

File piranskega brancina »alla livornese« je okusna in hranilno uravnotežena jed. Vsebuje veliko beljakovin, zdravih maščob, ogljikovih hidratov in prehranskih vlaknin. Zaradi posebej skrbno izbranih živil pa je ta jed odlična za izboljšanje umskih sposobnosti in...

Zame v kuhinji ni meja
Zame v kuhinji ni meja

04. 03. 2016 | Intervju

Tomaž Bevčič je eden tistih ljudi, ki svoje delo opravljajo z zvrhano mero predanosti in strasti. Je vrhunski kuhar, ki skupaj s še enim izjemnim kuharskim ekspertom, Jankom Franetičem, že dve leti uspešno vodi izvrstno portoroško restavracijo Rizibizi.

Ajdova kaša s kalamari in čičeriko – prava poslastica za boljše miselne sposobnosti
Ajdova kaša s kalamari in čičeriko – prava poslastica za boljše miselne sposobnosti

06. 02. 2014 | Tomaž Bevčič

Tokratno jed sestavljajo sama okusna, zdrava in hranilno bogata živila. Ajdova kaša s kalamari bo zagotovo navdušila še tako zahtevne jedce, saj predstavlja izjemno simfonijo okusov in barv – je torej razvajanje za okušalne brbončice, pa tudi prava paša...

Izboljšajte razpoloženje: Hruška z dimljeno skušo in kozjim sirom
Izboljšajte razpoloženje: Hruška z dimljeno skušo in kozjim sirom

06. 12. 2013 | Tomaž Bevčič

Tokrat smo vam pripravili lahko in oksuno solato, ki si jo lahko privoščite kadarkoli. Zaradi svojih sestavin vam bo v še posebej veliko pomoč takrat, kadar boste potrti in brez energije. To pa je kot nalašč za te zimske dni, ko nam primanjkuje dnevne svetlobe.

1