Monica Bertok, univ. dipl. psih., edukantka vedenjsko kognitivne terapije

Psihologija, Psihoterapija

Izobrazba: univerzitetna diplomirana psihologinja, Fakulteta za Psihologijo v Trstu, smer razvojna psihologija. Edukantka vedenjsko kognitivne psihoterapije.

Področje dela: zdravje kot celota telesnega in duševnega delovanja organizma, javno duševno zdravje, povezanost duševnih in telesnih motenj, razvojna psihologija, psihiatrija in psihofarmakologija.

Kratka biografija: Sem psihologinja in edukantka vedenjsko kognitivne psihoterapije. zaposlena sem na osnovni šoli Dante Alighieri v Izoli kot psihologinja in svetovalna delavka. Istočasno sem dejavna je v okviru dela v psihološki ordinaciji. Vzporedno z delom v ordinaciji raziskujem in objavljam publikacije s področja duševnega zdravja. Poleg dela v psihološki ordinaciji sem dejavna kot predavateljica, strokovna svetovalka in voditeljica terapevtskih skupin. Redno sodelujem s številnimi društvi in organizacijami, namenjenim osebam z duševnimi motnjami ali telesnimi boleznimi.

Seznam storitev: individualna psihoterapija, partnerska psihoterapija, družinska psihoterapija, osebnostni coaching, online psihoterapija in preventivni psihološki pregledi.

Nagovor ponudnika: Odlikuje nas inovativen program psihoterapevtskega pristopa, Mokisovih 7 korakov. V ordinaciji smo zasnovali edinstveni psihoterapevtski pristop, ki posamezniku pomaga do opolnomočenja, sprejemanja svoje težave, soočanja s težavo in iskanja konkretnih rešitev. Naš pristop je inovativen in popolnoma individualiziran, kar pomeni, da sicer sledimo nekemu postavljenemu okvirju, vendar se zavedamo, da ima vsak posameznik svoje potrebe, zahteve, želje in cilje. Odlikuje nas cenovna dostopnost, prepletena z učinkovitostjo. rezultati našega pristopa govorijo sami zase. Kar 80% klientov je potrdilo zadovoljstvo in uspeh z mokisovim pristopom. Naše storitve so strokovne, učinkovite in cenovno dostopne vsakomur. Mokisov pristop prinaša hitre in konkretne rezultate, poleg tega pa je zaradi učinkovitosti in hitrih rezultatov cenovno dostopen vsakomur.

 

Sodelavci:

Matej Vatovec, dipl. psih. (UN)

Izobrazba: diplomirani psiholog, Fakulteta za Psihologijo v Trstu, smer psihobiologija.

Področje raziskovanja: zdravje kot celota telesnega in duševnega delovanja organizma, javno duševno zdravje, povezanost duševnih in telesnih motenj, klinična psihologija, psihiatrija, nevropsihologija, psihofarmakologija in psihofarmakoterapija.

Kratka biografija: Matej Vatovec je psiholog. Dejaven je v okviru dela v psihološki ordinaciji. Vzporedno z delom v ordinaciji raziskuje in objavlja strokovne in znanstvene publikacije s področja duševnega zdravja kot celote telesnega in duševnega delovanja organizma, javnega duševnega zdravja, povezanost duševnih in telesnih motenj, klinične psihologije, nevropsihologije, psihofarmakologije in psihofarmakoterapije. Poleg dela v psihološki ordinaciji je dejaven kot predavatelj, strokovni svetovalec in vodja terapevtskih skupin, redno sodeluje s številnimi društvi in organizacijami, ki so namenjene osebam z duševnimi motnjami ali telesnimi boleznimi.

 

 

Arhiv člankov ponudnika:

Šola brez čustev?

Prvi šolski dan naj bo otrokov dan

Koliko časa naj namenim svojemu otroku?

Komentarji

V kolikor želite komentirati, se je predhodno potrebno prijaviti oz. registirati.
Psihološka ordinacija Mokis Lab
Pod vinogradi 2
6310 Izola
T: 05 641 58 77
F: 05 641 58 77
G: 040 877 955
Potrebujete nasvet?