Gabriela Lukman, mag. psihologije, NLP praktik coach

Psihologija, NLP, Osebna rast, Poslovna rast

Izobrazba:

Gabriela Lukman, mag. psihologije, NLP praktik coach.

Področje dela:

Psihologija, NLP,osebna rast, poslovna rast

Kratka biografija:

Rodila se je v Bolgariji, kjer je živela do 22. leta. Prvo stopnjo študija psihologije je zaključila na Univerzi v Varni v Bolgariji. Med drugim je 4 mesece preživela v ZDA, kjer je opravljala študentsko delo v sklopu programa »Work and Travel«, kasneje pa se je izobraževala na University College of International and Public Relations v Pragi v sklopu študentske izmenjave Erasmus v Pragi. Magistrsko stopnjo psihologije je pridobila na Univerzi v Mariboru. Sebe velikokrat opredeljuj kot državljanko sveta, ker resnično uživa pri komunikaciji z različnimi ljudmi in zelo rada potuje. Njen življenjski cilj je izobraževanje pri različnih mentorjih iz vsega sveta, kar jo bo v prihodnosti omogočilo delitev lastnega znanja na mednarodnih dogodkih. Znanje je črpala na različnih fakultetah, kjer je zaključila svojo formalno izobrazbo, dodatno pa se je izobraževala tudi za NLP praktika in hipnozo. Predvsem pa ceni znanje, ki ga je pridobila od svojih mentorjev, s katerimi se je srečevala v različnih obdobjih svojega življenja in profesionalnega razvoja.

Kot oseba je zelo praktično naravnana in njen cilj je združiti primere dobre prakse, ki so že prisotni kot del teorije s praktičnim svetovanjem, s katerim si lahko ljudje pomagajo tukaj in zdaj.

Zaposlena je kot psihologinja in vodja projektov. Njena izobrazba se neposredno povezuje z dejavnostjo, s katero se ukvarja, saj je zaposlena kot psihologinja in vodja projektov.

Seznam storitev:

Prodaja, Marketing, Vodenje, Pogajanje, Coaching/Svetovanje, Organiziranje dogodkov, Upravljanje s časom, Komunikacija, Content management, Vodenje projektov, Analitično razmišljanje, Vodenje treningov, Odpornost na stres, Asertivnost, Kreativnost.

Nagovor ponudnika:

»Moje delo vključuje izvajanje treningov za posameznike in podjetja, psihološka testiranja, raziskovanja, pisanje člankov na temo razvoj človeških virov in osebnega razvoja, stresa, promocijo zdravja na delovnem mestu.

Za omenjeno področje sem se odločila, ker se na tem področju počutim najbolj kompetentno, ne nazadnje pa tudi zato, ker me to področje resnično veseli. Opažam tudi, da je tematika promocije zdravja trenutno zelo aktualna, kar pomeni, da jo posamezniki potrebujemo. Konkreten primer je tudi moja magistrska naloga, ki je zelo praktičen primer mojega delovanja – pripravila sem namreč trening učinkovitega upravljanja s stresom, ki sem ga  implementirala na dveh vzorcih – pri študentih in zaposlenih. Trening je vključeval 4 sklope – splošno predavanje o stresu in 3 delavnice o stresu, planiranju časa in o postavljanju ciljev. Trening je bil zelo učinkovit pri zaposlenih, kar me je pripeljalo do zavedanja, da je to prava ciljna skupina, ki potrebuje največ pomoči pri zgoraj omenjenem področju.

Prav tako je konkreten primer tudi program promocije zdravja, ki ga trenutno pripravljam in v katerem sodeluje s coachem in fitnes trenerjem. Več o tem pa boste izvedeli nekoliko kasneje. »

 

   

 

Arhiv člankov ponudnika:

http://www.epsihologija.si/novice/c/gabriela-lukman

Komentarji

V kolikor želite komentirati, se je predhodno potrebno prijaviti oz. registirati.
Gabriela Lukman, mag. psihologije, NLP praktik coach
Tomšičeva ulica 34
2310 Slovenska Bistrica
Potrebujete nasvet?